Jägarexamen

Vårt mål är att vara tillgängliga till alla som går i tankar att ta jägarexamen. Vi kör studiecirklar i samarbete med studiefrämjandet, och vi skräddarsyr även kurser enligt dina önskemål.

Som deltagare i våra kurser får ni rabatterade priser på övningsammunition, skytte på simulatorn samt 50% rabatt på medlemsavgiften i Team VildmarksPartner första året.

I samarbete med Jägarexamen Online.

Vildmarkspartners Intensivkurs

Våra intensivkurser är upplagda så att deltagarna förväntas vara klara med sin examen efter 2 månader. Man får en stabil grund att stå på, vi varierar praktiskt skytte och övningar med teoretiska genomgångar.

Du behöver inte ha några förkunskaper alls. Vi kör med mindre grupper för att vi ska kunna individanpassa studierna för var och en. Vi träffas en gång i veckan och du får hjälpmedel för att kunna studera vidare på egen hand hemifrån.

Pris & Bokning – Vildmarkspartners Intensivkurs

Pris: från 5800 kr

Kontakta oss för bokning och information:
Jimmy 0733-94 68 02
bokning@vildmarkspartner.se

Studiefrämjandets Studiecirkel Jägarexamen

Kursen ger dig kompetens att genomföra Jägarexamen. Studiecirkeln omfattar ca 26 tillfällen, uppdelat på teoretiska och samt praktiska moment som t.ex. skytte på bana. Antal kurstillfällen kan variera lite beroende på förutsättningar. För att se tillgängliga bokningar samt priser, se längre ner på sidan.

Pris & Bokning – Studiecirkel Jägarexamen 2018

  • Kursavgift 2500 kr
  • Jägareförbundets bokpaket 745 kr
  • Provavgifter till Naturvårdsverket tillkommer, se lista nedan.
  • Kostnad för ammunition, banavgifter, simulator o.s.v. står kursdeltagarna själva för.

Just nu pågår en kurs som är fullbokad. Information och datum för framtida kurser kommer inom kort. Kontakta bokning@vildmarkspartner.se för att boka eller om du har några frågor.

Provavgifter till Naturvårdsverket

  • Teoretiskt grundprov, 250 kr
  • Praktiskt hagelgevärsprov, 400 kr
  • Praktiskt kulgevär klass 2-4, 200 kr
  • Praktiskt kulgevär klass 1, 200 kr
  • Vid eventuella omprov tillkommer kostnader för dessa.

Referenser från tidigare elever

Otroligt bra kursledare! Stor flexibilitet när det gällde att planera datum och tid för kurstillfällena, så att alla deltagare kunde vara med. Både den teoretiska och praktiska utbildningen höll toppklass, vilket gjorde att det inte var några som helst problem att klara proven i slutskedet. Man får med sig alla kunskaper som behövs för att börja jaga och mer därtill. Vi hade dessutom jävligt trevligt vid alla kurstillfällen! Kan varmt rekommendera att gå Vildmarkspartners kurs för jägarexamen!

Kristoffer Bylin, 2019

Jägarkursen hos Vildmarkspartner har varit en trevlig och fantastiskt rolig resa. Härlig gemenskap i gruppen, bra uppstyrda träffar och grymma lärare som pedagogiskt och bra gick igenom alla moment i kursen. Och allting resulterade i en jägarexamen, därav får dem 5 av 5 älgar!

Bjarne Håkansson, 2019

Lätt och smidig väg till jägarexamen. Duktiga på att lära ut och gör varje kurstillfälle till en rolig upplevelse.

Andreas Bylin, 2019