Skip to content

Team Vildmarkspartner

Team Vildmarkspartner är en klubb för dig som är intresserad av skytte, såväl träning som tävling på alla nivåer och i alla åldrar. Vi brinner också för jakt, vildmark och äventyr i stort.

Vi strävar efter en ökad gemenskap på skyttebanorna och i vildmarken och ser fram emot att få just dig som medlem. Vi åker på skyttetävlingar och tränar ihop. Vi arrangerar även team-kvällar med olika teman, jakter m.m.

När du är medlem hos oss så bjuds du in till en grupp och en chatt på Facebook, den är exklusiv för medlemmar. Om du inte har Facebook men vill vara med i chatten ändå så går det bra att bara använda Messenger-appen om du har en smartphone. Kontakta gärna oss om du har några frågor om teamet eller medlemsskapet.

Bli medlem 2020

Det är dags att anmäla sig som medlem inför 2020 nu! För att bli medlem så fyller du enkelt i uppgifterna i formuläret nedan. Medlemsavgiften 200 kr swishar du till 123 166 84 33, märk betalningen med ditt namn. Om du inte har swish går det bra att komma in i butiken och bli medlem, då kan du betala medlemsavgiften med kort eller kontanter.

För- och efternamn

Har du problem med att fylla i formuläret, eller saknar vissa uppgifter? Välkommen in i butiken så hjälper vi dig. Det går också bra att kontakta oss via mail: info@vildmarkspartner.se

Medlemsförmåner

Rabatt på det mesta i butiken: 10 %
Skyttesimulator: 350 kr/timma