Skip to content

Team Vildmarkspartner

Team Vildmarkspartner är en klubb för dig som är intresserad av skytte, såväl träning som tävling på alla nivåer och i alla åldrar. Som aktiv medlem har man möjlighet att klättra i nivåer, detta leder i sin tur till fler och bättre medlemsförmåner i vår butik. Ju mer du åker till skyttebanan, desto högre ranking i Team Vildmarkspartner. Antal skjutna skott ska kunna intygas genom ett av oss utfärdat skjutintyg (hämtas i butiken). Antal skott noteras i detta och ska signeras av banansvarig. Tävlingsresultat räknas också till antal skjutna skott.

Vi strävar efter en ökad gemenskap på skyttebanorna och ser fram emot att få just dig som medlem. Förutom att vi åker på tävlingar och tränar ihop, så arrangerar vi även team-kvällar med olika teman, jakter m.m.

När du är medlem hos oss så bjuds du in till en grupp och en chatt på Facebook, den är exklusiv för medlemmar. Om du inte har Facebook men vill vara med i chatten ändå så går det bra att bara använda Messenger-appen om du har en smartphone. Kom gärna in i butiken så hjälper vi dig om det är några bekymmer!

Bli medlem 2020

Det är dags att anmäla sig som medlem inför 2020 nu! För att bli medlem så fyller du enkelt i uppgifterna i formuläret nedan. Medlemsavgiften 200 kr swishar du till 123 166 84 33, märk betalningen med ditt namn. Om du inte har swish går det bra att komma in i butiken och bli medlem, då kan du betala medlemsavgiften med kort eller kontanter.

För- och efternamn

Har du problem med att fylla i formuläret, eller saknar vissa uppgifter? Välkommen in i butiken så hjälper vi dig. Det går också bra att kontakta oss via mail: info@vildmarkspartner.se

Medlemsnivåer och förmåner

Guldmedlem
Krav: Avfyrade skott föregående kalenderår +1000
Rabatt i butik: 10 %*
Skyttesimulator: 150 kr/h under butikens öppetider

Silvermedlem

Krav: Avfyrade skott föregående kalenderår 200-1000
Rabatt i butik: 5 %*
Skyttesimulator: 200 kr/h under butikens öppetider

Bronsmedlem

Krav: Avfyrade skott föregående kalenderår 0-200
Rabatt i butik: 2 %*
Skyttesimulator: 250 kr/h under butikens öppetider

*Vid köp av ammunition gäller särskilda villkor.