Skip to content

Jägarskola

Vårt mål är att vara tillgängliga till alla som går i tankarna att ta jägarexamen. Vi kör studiecirklar i samarbete med studiefrämjandet, våra egenkomponerade intensivkurser och vi skräddarsyr även kurser enligt era önskemål. Med jämna mellanrum erbjuder vi jägarskola för tjejer – ett uppskattat kursupplägg!

I skrivande stund har samtliga elever som valt att ta jägarexamen genom oss klarat proven galant! Provledarna ger oss ofta beröm för att våra elever är trygga, säkra och väl förberedda för uppgiften. Detta är vi oerhört stolta över!


Vildmarkspartners Jägarskola

Vår egna jägarskola är upplagda så att deltagarna förväntas vara klara med sin examen inom 2 månader. Man får en stabil grund att stå på, vi varierar praktiskt skytte och övningar med teoretiska genomgångar.

Du behöver inte ha några förkunskaper alls. Vi kör med mindre grupper för att vi ska kunna individanpassa studierna för var och en. Hur ofta och när vi träffas anpassas efter dina förutsättningar och du får hjälpmedel för att kunna studera vidare på egen hand hemifrån.

Som deltagare i Vildmarkspartners Jägarskola får ni rabatterade priser på övningsammunition, jakt- och fritidskläder, skytte på simulatorn samt fritt medlemsskap i Team VildmarksPartner första året.

Jägarskolan sker samarbete med Jägarexamen Online, ett ypperligt hjälpmedel för att träna på de teoretiska momenten inför teoriprovet.

Pris & Intresseanmälan – Vildmarkspartners Jägarskola