Skip to content

Team Vildmarkspartner 2020

Att vara medlem i Team Vildmarkspartner ger många fördelar!

Vi har under 2019 tillsammans deltagit och visat framsteg i flera skyttetävlingar, bland annat Dalslandscupen och Gyttorp cup.

Vi har tillsammans i teamet bjudit in varandra till jakter, delat foton/filmer att gilla och skratta åt och utbytt tankar, frågor och erfarenheter. Detta har skapat en trevlig plattform och ett sammanhang med skytte och naturupplevelser i fokus vilket var grundtanken med ”Team VildmarksPartner”.

2020 ska vi förstärka detta genom att medlemmar erbjuds fler fördelar i vår butik såsom utökade rabatter på sortiment, förmånligt pris på skyttesimulatorn och inte minst fortsätta driva det fina i att erbjuda varandra upplevelser inom gruppen.

Upplevelserna kan innefatta samåkning till någon tävling, arrangera en vandring, bjuda in till en bäversafari, gemensamma träningar inom skyttet, jakt, fiske osv.

Vi kommer inom kort kunna erbjuda vårt snygga Team-tryck på kläder och andra produkter.

Det kommer att finnas ett utbud av att kunna hyra utrustning såsom lerduvekastare, foderspridare för vildsvin med åtelkamera, bulvaner m.m. Exklusivt för medlemmar! Kom gärna med önskemål, vad saknar du?

Under 2020 kommer vi arrangera ett event i kvartalet, varje event med olika teman.
Första eventet kommer ha tema SKYTTE och gå av stapeln första helgen i April. Det är tänkt att bli en kick-off inför årets skytte träning- och tävlingar!

Ytterligare teman under året kommer vara ”Jaktnyåret/Pyrsch” i juli/augusti, ”Älgjaktspremiär” i september/oktober samt ”Åtel- och vildsvinsjakt” i december. Vi tar gärna emot tankar och tips inför dessa event!

För att inte riskera att missa något är det dags att anmäla sig som medlem för 2020 nu! Såhär blir du medlem:
Swisha medlemsavgiften: 200 kr till 123 166 84 33, märk betalningen med ditt namn.
Fyll sedan i formuläret här: http://www.vildmarkspartner.se/team-vildmarkspartner/

Tack alla medlemmar för 2019, nu blickar vi framåt och välkomnar 2020.
Häng med du också, gammal som ny medlem!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *